Снимка: VIP Brother
fallback

Тачо и Жени се провалиха тотално като диктатори във VIP Brother, след като мисията им да накарат всички да ги мразят се увенча с неуспех.

Останалите съквартиранти, начело с Кали и Воче, възстанаха срещу тях и ги заключиха в тайната стая. Вратата бе барикадирана с всякакви мебели, а опитите на Тачо за преговори не успяха.

В крайна Биг Брадър прекрати мисията и информира каква е била целта на диктаторите. Съобщи и на съквартирантите, че провалът ще доведе до сериозни рестрикции - съквартирантите ще разполагат с нищожния бюджет от 100 лева.

Очертващата се мизерия доведе до обидни реплики и скандали, избухна дори и Камелия Тодорова, която до този момент не бе повишавала глас.

Все пак спасение от глада може да има на елиминациите в понеделник, ако Жени и Тачо успеят да съберат най-много гласове за изгонване. За целта им остава през уикенда достатъчно много да издразнят останалите.

След подвикванията в къщата Тачо обаче не бе убеден, че трябва да осигури охолство на ВИП-овете.

"Ако искаш може да прецакаме всичко като ги гледам как се държат и да ги оставим тука със 100 лв. бюджет до края”, предложи той на съпругата си.

Междувременно майката на Албена Вулева - Людмила, "изпъкна" с поведението си в шоуто. Жената обикаля сред съквартирантите и постоянно им намира кусури, като някои вече заподозряха, че това е мисия. Повечето обаче са на мнение, че Людмила е "шест без десет", а Въргала бе категоричен, че всеки би се срамувал от подобна майка.

Вулева-старша заяви пред Йорданка Христова, че си търси врагове за забавление. Тя подкачи Камелия Тодорова за алкохола, а на Wosh MC му заяви в очите да не се хвали какво е учил (режисура-б.а.), че ще му се смеят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Анонимен

преди 9 години

Ако трябва да избирам чия прическа е по-хубава - Албенината или на бодигарда й, ще избера Албена, защото не харесвам мъже с опашки.

20

Анонимен

преди 9 години

Ако трябва да избирам коя е по красива ?Межди РАЙКОВА И ВУЛЕВА ще избера Вулева какво тяло какви очи какви джуки МАЛЕЕ !А Венета и давам една МЕТЛА да ХВЪРЧИ !

19

токо

преди 9 години

До *** ВЪНЧе кой те кара да го гледаш бре, тъпчо,петиция щял да прави,аз пък искам петиция ,да се забрани със закон ,такива като теб да си дават мнението ,без изрично писмено разрешение от 3 инстанции.

fallback